Posted on

Beskytt møblene dine…. og gulv!

Uten møbelknott ødelagt gulv

Du tenker nok ikke så mye over det. Det gjorde jeg i hvert fall ikke før jeg fant ut hva møbelknott var og hvor jeg kunne kjøpe dem. På bildene under kan du se hva som skjedde med meg fordi jeg ikke visste å holde utkikk. Jeg lånte noen stoler på julaften og skjønte ikke at de ikke hadde ordentlige møbelknott på. På bildet over kan du se hva den gjorde med stuegulvet mitt.

På det andre bildet kan du se at en av hagestolene mine ikke har det så bra…. Hvorfor? For jeg skjønte ikke med tiden at den trengte nye sko.

Skadet stolbein på grunn av manglende møbelknott Ødelagt hagestol fordi jeg glemte å bytte “sko” på den

Derfor anbefaler jeg å holde øye med “skoene” før de er helt nedslitt – de sitter der for å beskytte både gulvet og møblene. I tillegg til det gir det møblene dine lengre levetid, noe som også er verdt å tenke på.