Posted on

Silent Socks beskytter barnas hørsel

Silent Socks beskytter hørselen

Silent Socks på skolen

Lyden i skolen er ikke alltid optimal. Et støyende klasserom kan være et utfordrende miljø i forhold til å høre hva læreren sier og det kan være vanskelig å konsentrere seg om læring. Våre møbelknott “Silent Socks” kan eliminere lyder fra knirkende stoler som hele tiden trekkes og dyttes over gulvet, spesielt på skoler og institusjoner. Når omgivelsene er rimelig stille, hjelper det også måten vi snakker til hverandre på. Fordi vi plutselig kan høre, trenger vi ikke å rope og skrike for å få oppmerksomhet.

Vi må ta vare på barnas hørsel. Hørsel er viktig for å utvikle sosiale ferdigheter, for å kunne kommunisere og for deres velvære. Vi bruker hørselen til å lære å snakke, lese og skrive og til å utvikle sosiale ferdigheter. Bruk “sokkene” fra Plastpluggshoppen . Lette å ta på og de kan vaskes.

Tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Bestill Silent Socks Original og Silent Socks Heavy Duty
les mer her