Posted on

Våre svenske og norske naboer

Våre naboer


Til våre svenske naboer

Vi har mange kunder som kommer fra Sverige og Norge. Derfor skriver jeg dette blogginnlegget på svensk og norsk. Vi jobber med å oversette og gjøre nettbutikken vår mer innbydende for våre svenske og norske naboer. Inntil vi har alt på plass vil jeg nå og da prøve å skrive noe her på bloggen vår.

Hvis du oppdager en oversettelsesfeil, vil jeg bli veldig glad og takknemlig hvis du skriver til meg på mb@porsa.dk. Takk på forhånd!

Vi har Doppsko i alle former og både for privatpersoner for møbler og for bedrifter, Doppsko for aluminiumsprofiler. En hyggelig nyhet er Silent Socks, som egentlig er svensk design, og som vi er veldig fornøyd med. Dette er puter som demper skrapelyd og beskytter både gulvet og møblene. Ja, og da er det også bra for oss og fremfor alt for barnas hørsel.

Til våre norske naboer

Vi har mange kunder som kommer fra Sverige og Norge. Derfor skriver jeg dette blogginnlegget på svensk og norsk. Vi jobber med å oversette og gjøre nettbutikken vår mer innbydende for våre svenske og norske naboer. Inntil vi har alt på plass vil jeg av og til prøve å skrive noe her på bloggen vår.

Vi har doppsko i alle fasonger både til privatpersoner til møbler og til bedrifter, doppsko til aluminiumsprofiler. En fin nyhet er Silent Socks, som er svensk design og som vi er veldig fornøyde med. Dette er “flytesko” som demper skrapelyden fra møblene og beskytter både møblet og gulvet. Ja, og det er også bra for oss og spesielt barnas hørsel