Posted on

Hvem er vi?

Bygning fra Vallensvækvej 55

Hvem er vi?

Vi er et solid dansk selskap med over 60 års erfaring. Hovedbedriften Porsaco A/S handler med byggesystemer i aluminium, akvariebord, glassskap, hyller og mange, mange andre produkter. Du kan velge å bygge med våre aluminiumsprofiler selv, eller la oss gjøre det for deg. Kontakt oss med små, store og/eller spesialiserte oppgaver. Se vårt store utvalg av inventar i nettbutikken vår
www.porsa.dk

I tillegg til butikkinnredning har vi en avdeling (plastpluggshop.com som i mange år har spesialisert seg på møbelknott, møbelhjul og settskrue. Våre møbelknott er av høy kvalitet, og du kan enten få dem tilsendt eller hente dem i vår butikk på Vallensbækvej 55 i Brøndby.

Vi har Danmarks største utvalg av møbelknott, og vi fyller stadig på med nye produkter i hyllene. Ta en titt på møbelknott, settskrue og møbelhjul i nettbutikken vår og/eller besøk vår fysiske butikk på Vallensvækvej 55 i Brøndby. Vi ser frem til å være i kontakt med deg.

Møbelknott er møbeltilbehør og brukes også mye i industrien.

Formålet med møbelknott kan være å beskytte gulvet og gjenstanden (møbelet) mot slitasje og riper. Dessuten er Silent Socks, og andre av våre møbelknott, lydabsorberende. På skolene setter de møbelknott på stolene slik at de ikke lager lyd når barna drar stolene inn og ut. Det er spesielt viktig for sensitive elever og barn med hørselstap.

Vi har også et stort utvalg av skinner, møbelhjul, tommelskruer og håndtak.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål.